Laat uw parket renoveren
Uw parket terug als nieuw

Castell Parket - Parketrenovatie

Castell Parket renoveert uw parket in Antwerpen en omgeving. Dit dynamische bedrijf heeft al jaren ervaring in het plaatsen en renoveren van houten vloerbedekking en is dus een betrouwbare partner om u een klantgerichte en efficiënte service aan te bieden. 

Van simpele schuurbeurt tot volledige renovatie

Hout is onderhevig aan slijtage. Soms kunnen een schuurbeurt en een onderhoud met een speciaal product volstaan, maar bij oudere woningen is het vaak nodig om de houten vloer volledig te renoveren. Castell Parket helpt u graag bij die renovatie van uw parketvloer. 

Renovaties kasteelvloeren of andere historische vloeren

Een kasteelvloer of ander historisch parket is bijzonder waardevol. Deze firma specialiseerde zich eveneens in de renovatietechnieken voor deze vloeren. Het team van parketvloerspecialisten repareert kapotte stukken, schuurt het hout op en behandelt het met een gepast product waardoor alles weer gaat blinken als vanouds. Uw vloer wordt gerenoveerd met de grootste zorg, precisie en met veel respect voor de authenticiteit

Informeer naar de vrijblijvende offerte

Meer weten over het renoveren van uw parket in Antwerpen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op met Franky De Laet. Castell Parket is actief in de hele regio Antwerpen. Voor gespecialiseerde opdrachten met historische vloeren gaat het bedrijf ook op verder gelegen plaatsen.

Groenenborgerlaan 20 - 25, 2610, Wilrijk (Antwerpen) - - 03 201 53 1603 201 53 16 - BTW BE 0466.489.034